Ανακοινώθηκαν σχέδια για νέο συγκρότημα πληροφορικής, πολυκατοικία δίπλα στην οδό Nassau 185

Κατά τη συνεδρίασή του της 13ης Οκτωβρίου, το Συμβούλιο Σχεδιασμού του Πρίνστον άκουσε σχέδια ιδέας για το νέο συγκρότημα επιστήμης υπολογιστών νότια του Frist Campus Center και ενέκρινε σχέδια για μια νέα πολυκατοικία στην οδό Nassau 195 — το οποίο θα περιλαμβάνει έναν συνδυασμό τιμών αγοράς και προσιτών . οικιστικές μονάδες.

Αυτά τα έργα πραγματοποιούνται κατά τη διάρκεια μιας από τις πιο εκτεταμένες κατασκευαστικές περιόδους στην ιστορία του Πρίνστον.

Η πρόταση για το νέο συγκρότημα περιλαμβάνει ανακαινίσεις του Guyot Hall, του Moffett Laboratory και του Schultz Laboratory, για συνολικά περίπου 98.000 τετραγωνικά μέτρα ανακαίνισης και περίπου 130.000 τετραγωνικά μέτρα νέας κατασκευής. Η κατασκευή θα δημιουργήσει μια ορθογώνια δομή που θα συνδέει το υπάρχον Guyot Hall και το Moffett Lab.

Θα ονομαστεί Eric and Wendy Schmidt Hall, για τον απόφοιτο του Princeton και πρώην διευθύνοντα σύμβουλο της Google Eric Schmidt ’76 και την Αμερικανίδα επιχειρηματία και φιλάνθρωπο Wendy Schmidt. Το ζευγάρι έχει κάνει σημαντικές συνεισφορές στο πανεπιστήμιο στο παρελθόν, χορηγώντας το Ταμείο Μετασχηματιστικής Τεχνολογίας Eric και Wendy Schmidt (EWSF) το 2009 και μια νέα θέση καθηγητή στις Ιθαγενείς Σπουδές στο Πρίνστον το 2020.

Σύμφωνα με την πρόταση του πανεπιστημίου:

«Το νέο Eric and Wendy Schmidt Hall θα χρησιμεύσει ως ενιαίο σπίτι για το Τμήμα Επιστήμης Υπολογιστών, το Κέντρο Στατιστικής και Μηχανικής Μάθησης (CSML), το Κέντρο Πολιτικής Πληροφορικής Τεχνολογίας (CITP) και το Ινστιτούτο Υπολογιστικής Επιστήμης και Μηχανικής του Πρίνστον (PICSciE).”

Ο πανεπιστημιακός αρχιτέκτονας Ron McCoy τόνισε τη σημασία της θέσης του συγκροτήματος στην πανεπιστημιούπολη και πώς θα εξυπηρετήσει την κοινότητα της επιστήμης των υπολογιστών.

«Είναι μια φανταστική τοποθεσία γιατί είναι ακριβώς απέναντι από το Frist Campus Center και [Computer Science] είναι το πιο δημοφιλές τμήμα στην πανεπιστημιούπολη για τους φοιτητές μας, επομένως τους δίνει μια βασική τοποθεσία στην καρδιά της πανεπιστημιούπολης», είπε ο McCoy κατά τη διάρκεια της συνάντησης.

Προτεινόμενο Eric and Wendy Schmidt Hall και το περιβάλλον συγκρότημα.
Ευγενική προσφορά του Princeton Planning Board.

Το Guyot Hall φιλοξενεί επί του παρόντος το Πρόγραμμα Περιβαλλοντικών Μελετών και το Τμήμα Γεωεπιστημών, το οποίο θα μετακομίσει στο νέο του σπίτι στο συγκρότημα Περιβαλλοντικών Σπουδών και Σχολής Μηχανικών και Εφαρμοσμένων Επιστημών (ES + SEAS) όταν ολοκληρωθεί το 2025.

Σύμφωνα με τον McCoy, ο σχεδιασμός του κτιρίου ενημερώθηκε εν μέρει από τη μελλοντική του λειτουργία.

«Είναι σημαντικό από τη σκοπιά της σχολής να έχουν την αίσθηση ότι βρίσκονται σε ένα σπίτι», είπε.

Εγγραφείτε

Αποκτήστε το καλύτερο ‘ο πρίγκηπας’ παραδίδεται απευθείας στα εισερχόμενά σας. Εγγραφείτε τώρα”

Για το σκοπό αυτό, θα υπάρχει μια γυάλινη «γέφυρα» που θα συνδέει την υπάρχουσα αίθουσα Guyot και τη νέα δομή. Ο ΜακΚόι είπε ότι η ομάδα θα λάβει μέτρα για να μην θέσει σε κίνδυνο το αυθεντικό εξωτερικό του Guyot, που χτίστηκε το 1909, το οποίο περιέγραψε ως «καθαρό και περίτεχνο, αλλά το αγαπάμε».

Επιπλέον, μια πρόσθετη είσοδος θα κατασκευαστεί στη νότια πλευρά του κτιρίου κατά μήκος του Goheen Walk. Τα κτίρια που ευθυγραμμίζονται τώρα με το Goheen, τα οποία είναι επί του παρόντος κεντρικές πτέρυγες εργαστηρίου (όχι μέρος των Guyot, Moffett ή Schultz), θα αφαιρεθούν για να ανοίξει ο χώρος για μια αυλή και ένα νέο κτίριο στη δυτική πλευρά του νέου συγκροτήματος.

Ο Christopher DeGrezia, δικηγόρος χρήσης γης που εκπροσωπεί το έργο, τόνισε ότι αυτό είναι ένα σχέδιο ιδέας και όχι η τελική πρόταση. Στην πρόταση δεν περιλαμβανόταν χρονοδιάγραμμα.

«Μας δίνει την ευκαιρία να μιλήσουμε για αυτό και να ακούσουμε κάποια σχόλια, τα οποία θεωρούμε πολύ χρήσιμα», είπε κατά τη διάρκεια της συνάντησης.

Η προτεινόμενη δυτική πλευρά του κτιρίου, που συνδέει την υπάρχουσα αίθουσα Guyot και το νέο κτίριο. Άποψη από το κτίριο των υπηρεσιών υγείας του Πανεπιστημίου.
Φωτογραφία ευγενική προσφορά του Princeton Planning Board

Αργότερα στη συνεδρίαση, το συμβούλιο σχεδιασμού ενέκρινε σχέδια για μια νέα πολυκατοικία που θα βρίσκεται σε αυτό που είναι τώρα ο πίσω χώρος στάθμευσης της οδού Nassau 195, δίπλα στο κτίριο Visual Arts στην οδό Nassau 185. Το κτίριο θα είναι πέντε ορόφων και θα περιλαμβάνει 45 μονάδες που θα είναι ένας συνδυασμός μονάδων με τιμές αγοράς και οικονομικά προσιτή στέγαση.

«Οι Ζώνες Επικάλυψης Προσιτής Στέγασης δημιουργήθηκαν για να παρέχουν μια ρεαλιστική ευκαιρία για την κατασκευή οικονομικά προσιτών κατοικιών και για να συμμορφωθούν με τη συνταγματική υποχρέωση του συμβουλίου να παρέχει στέγαση σε νοικοκυριά χαμηλού και μέτριου εισοδήματος», έγραψε η Mia Sacks, επικεφαλής της οικονομικής στέγης του συμβουλίου, Planning. — και η επιτροπή ανάπλασης σε δήλωση που εστάλη στην Daily Princetonian.

Ο Jefferey Whetstone, διευθυντής του τμήματος εικαστικών τεχνών, είπε στον «The Prince» ότι δεν πίστευε ότι τα νέα διαμερίσματα ή οι κατασκευές θα προκαλούσαν σοβαρή αναστάτωση στο διδακτικό ή στους μαθητές του.

“Είμαι σίγουρος [the construction noise] θα μας επηρεάσει κάπως, αλλά υπάρχει πολύς θόρυβος στο κτίριό μας με τους μαθητές να φτιάχνουν πράγματα, επομένως δεν το βλέπω να αποτελεί πραγματικό εμπόδιο στις δραστηριότητές μας εδώ, είπε.

«Νομίζω ότι υπάρχει προφανής ανάγκη για κάποια οικονομικά προσιτή στέγαση στο Πρίνστον», συνέχισε. “Ελπίζω ότι η νέα ανάπτυξη θα ενισχύσει ή θα συμβάλει στη δραστηριότητα που έχουμε στο κτίριό μας.”

Ο Σακς συνέχισε μιλώντας για το πώς το νέο κτίριο θα βοηθήσει στην αντιμετώπιση τέτοιων ανησυχιών.

«Ο στόχος μας για τη δημιουργία των ζωνών AHO-1 και AHO-2 ήταν να τονώσουμε την ανάπλαση που αποτελείται από πολυκατοικίες με προσιτές κατοικίες, μαζί με λιανική πώληση, υπηρεσίες, εμπορικούς και γραφειακούς χώρους στο επίπεδο του εδάφους».

“Όλες αυτές οι χρήσεις ενισχύουν το υπάρχον μοτίβο ανάπτυξης του διαδρόμου που ορίζεται από την οδό Nassau, διατηρώντας έτσι το τοπίο. Τα διατάγματα παρέχουν επίσης κίνητρα για ζωή στο κέντρο της πόλης χωρίς αυτοκίνητα με προφανή οφέλη για το εμπορικό μας κέντρο και το περιβάλλον”, έγραψε ο Sacks. «Χρησιμοποιήσαμε πολλούς μήνες διαβουλεύσεων με σχεδιαστές, αρχιτέκτονες, δικηγόρους και αρκετούς ιστορικούς για να κάνουμε σωστά αυτά τα διατάγματα – και το έργο 195 Nassau αποτελεί παράδειγμα όλων όσων ελπίζαμε να επιτύχουμε».

Ο Charlie Roth είναι συγγραφέας ειδήσεων και βοηθός συντάκτη δεδομένων για το “Prince”, με επίκεντρο την τοπική κάλυψη της πόλης. Απευθύνετε τυχόν αιτήματα για διορθώσεις σε [email protected]

Leave a Comment